Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos: Mutu a Cesenához igazolt

2011.06.23. 19:30 Unimuck

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a Fiorentina támadója, Adrian Mutu a napokban előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Cesenával, ami a mai napon hivatalos igazolássá vált, így a román támadó a Csikóhalaknál folytatja pályafutását. A 32 éves csatár kettő plusz egy éves szerződést kötött a tavalyi szezon újoncával.

"Nagyon örülök Mutu érkezésének. Hónapokig dolgoztunk azon, hogy hozzánk kerüljön és büszkeséggel tölt el az a tény, hogy a projektünk része lett ő is." - nyilatkozta Campedelli Igor, a Cesena elnöke, majd az újdonsült szerzemény is megszólalt.

"Izgatott vagyok, alig várom, hogy belevessem magam az új kalandba. Most megyek nyaralni, de hamarosan visszatérek a városba. Meggyőződésem, hogy ez a szurkolói lelkesedés az, amit én kerestem. Szeretnék köszönetet mondani a Fiorentinának és különösképp a Della Valle családnak a csodálatos együtt töltött évekért, mindig a szívemben fogom őrizni az élményeket." - mondta Mutu.

A román támadó 2006 nyarán igazolt Firenzébe, ahol 112 mérkőzésen 52 gólt szerzett a Violák színeiben.

Szólj hozzá!

Címkék: fiorentina mutu mercato cesena

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr683009386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása