Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bastosért a Lyon 14 millió eurót kér, a Juve egyelőre ezt nem hajlandó megadni

2011.06.22. 16:57 Unimuck

A francia óriásklub, az Olympique Lyon 13-14 millió €-t kér a Juventustól brazil balszélsőéért, Michel Bastosért. Ez az összeg igen kedvezőnek mondható a korábbi 20 millió € körüli vételárhoz képest, ám a torinói klub még erre sem harapott rá. A 27 éves ballábas játékos menedzsere nehéz tárgyalásokról számolt be, de úgy véli a héten pont kerülhet az ügy végére.

"A Lyon és a Juventus kemény tárgyalópartnerek. Optimista vagyok, ezért úgy vélem, ezen a héten valamilyen döntés fog születni." - nyilatkozta a brazil játékos menedzsere, Emmanuel De Kerkove.

Bastosnak még mindig nem érkezett meg az EU-s útlevele, ami tovább lassíthatja a tárgyalásokat a két fél között.

A védőként és támadóként is bevethető játékos az előző szezonban 38 alakalommal lépett pályára a Lyon színeiben, ezalatt 8 gólt és 6 gólpasszt jegyeztek a neve mellé.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus lyon mercato bastos

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr463005725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása