Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Materazzival szerződést bontott az Inter

2011.06.20. 18:00 Unimuck

Közös megegyezéssel szerződést bontott az Inter és Materazzi, miután ezt a Nerazzurri veterán ikonja kérelmezte a milánói klub vezetésétől. A 37 éves védő így ingyen igazolhatóvá vált, ami szabad utat ad neki, hogy visszatérjen az angol bajnokságba vagy az amerikai futball ligába, az MLS-be igazoljon. Materazzi játékoskarrierje végeztével minden bizonnyal majd visszatér az Internazionalehoz és szerepet vállal a klub szakmai munkájában.

A Mátrix becenévre hallgató hórihorgas védő 2001 óta erősíti az Intert, ahol ezidő alatt öt bajnoki címet, négy kupagyőzelmet, négy olasz szuperkupa-győzelmet és egy Bajnokok Ligája sikert ért el csapatával. A 2006-os olasz VB győzelemből oroszlánrészt vállaló hátvéd a torna során három gólt jegyzett, karrierje talán legfontosabb találatát épp a döntőben, Franciaország ellen szerezte.

Szólj hozzá!

Címkék: materazzi inter mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr893000683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása