Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A szezon legszebb góljai; Giandomenico Mesto vs Genoa

2011.06.19. 11:41 lupetto

 Most induló sorozatunkban igyekszünk a szezon legszebb találataiból szemezgetni, hogy a nyári pihenő során se maradjatok gólok nélkül.

Az első videó rögtön a bajnokság első fordulójába repít minket, ahol a Genoa vendégszerepelt a szezon meglepetéscsapata, az Udinese otthonában. Mint emlékezhetünk rá, a Friuliani nem kezdte túl meggyőzően a szezont, az első négy fordulóban pontot sem szerzett, s e rossz sorozat első állomása volt Genoa elleni fellépése. A vendégegyüttes egy alaposan megerősített kerettel, nagy reményekkel vágott bele az idei esztendőbe, s az első állomást sikerrel is vették, Giampaolo Mesto gyönyörű találatának köszönhetően. Más kérdés, hogy a Griffone szárnyalása a következő fordulóban a Chievótól kapott nagy sallerral véget is ért, s végül a csapatra költött euró tízmilliók ellenére be kellett érjék a tabella 10.helyével.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb serie a genoa udinese mesto

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr212997023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása