Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Prandelli már a spanyolok elleni mérkőzésre koncentrál

2011.06.18. 18:00 Unimuck

A Squadra Azzurra augusztusban barátságos mérkőzésen fogadja a Világ- és Európa-bajnok spanyol nemzeti tizenegyet. Az olasz szövetségi kapitány, Cesare Prandelli új taktikai elemekkel fog kísérletezni az összecsapáson, csapata játékát a Barcelona és a spanyol válogatott által képviselt stílus felé próbálja terelni.

"Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk Spanyolország ellen, ugyanakkor ez egy fontos kihívás számunkra, a lehető legjobbunkat szeretnénk nyújtani." - kezdte nyilatkozatát Prandelli.

A Violák egykori trénere ismét felhívta mindenki figyelmét, aki nem játszik hétről-hétre klubcsapatában, azt nem fogja beválogatni a keretbe.

"Fontos, hogy a kerettagok folyamatosan szóhoz jussanak saját klubjukban, már csak állóképesség szempontjából is."

Az olasz válogatottban már több honosított játékos is bemutatkozott, mit például Thiago Motta, Amauri vagy éppen Ledesma. Ezen lehetőséget Prandelli mások előtt is nyitva hagyja.

"Minden játékos, aki olasz állampolgár, annak a végletekig hinnie kell az Azzurri mezében. Senki előtt nem zárjuk be az ajtót." - hangsúlyozta véleményét a szövetségi kapitány.

Az Azzurri augusztus 10-én Bariban, a Stadio San Nicolában fogadja Spanyolország válogatottját.

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra prandelli olasz spanyol

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr72995406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása