Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lichtsteiner klubváltása igazi játékoskeringőt indíthat meg a Serie A-ban

2011.06.17. 15:59 Unimuck

Stephan Lichtsteiner közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Juventushoz, így a Lazio vezetése már ki is szemelte magának a svájci védő utódját a genovai Konko személyében, akit szintén csak egy hajszál választ el új csapatától. Ha az említett transzferek végbe mennek, akkor a Grifone jobbhátvéd szűkében lenne, így Preziosi elnök sem tétlenkedik, a Parma világbajnok védőjének, Cristian Zaccardónak udvarol. Mindezt a játékos menedzsere, Marco Sommella is megerősítette.

"Igazán érdekli a Genoát Zaccardo. Minden attól függ, hogy Abdoulay Konko eligazol-e a klubtól." - nyilatkozta Sommella. 

A jelek szerint tehát, ha a Juventus meg tudna egyezni a Lazióval Lichtsteiner átigazolásáról, akkor az további játékosmozgásnak adna zöld utat, így minden bizonnyal Konko a Sasokhoz, míg Zaccardo a Genoához igazolna.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus lazio genoa mercato lichtsteiner konko zaccardo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr272992258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása