Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Koman a Torino elsõ számú kiszemeltje

2011.06.16. 17:45 mrscottpilgrim

Koman Vladimir jól kezdte az idényt a Sampdoriaban, Domenico Di Carlo alatt kezdõ volt, ám az edzõ menesztése után szinte teljesen kikerült a csapatból. Több társával egyetemben távozni szeretne a B-be visszazuhanó genovai klubból, sõt, Olaszországból is, ám a Torino személyében úgy néz ki, komoly kérõje akad.

Giampiero Ventura, a Torino edzõje ígéretet kapott Urbano Cairo elnöktõl, hogy ezen a nyáron költekezhet, és megerõsítheti a bikák keretét, Ventura kiszemeltje pedig Koman, akivel korábban már dolgozott a Bariban, és azóta is figyelemmel követi fejlõdését, jelenleg pedig prioritást élvez a megszerzése, mivel szeretné köré építeni csapatát.

Koman korábban az Origonak azt nyilatkozta, hogy szeretné elhagyni az olasz pontvadászatot, mivel zavarja a szurkolók túl nagy befolyása a klubok életébe. Panaszkodott rá, hogy õt is érték atrocitások a Blucerchiati ultrái részérõl a rossz szereplés miatt, és inkább játszana a francia, angol, spanyol, vagy éppen a német bajnokságban (ugyanakkor megnyugtatta a szurkolókat: Dagesztánban biztos nem). Talán meggondolhatja magát, ha korábbi trénere hívja, aki tavaly a Toroval éppen csak lemaradt a Serie B rájátszásáról, akinek kimondott kérése, hogy csapatában tudhassa a 22 éves magyar játékmestert.

1 komment

Címkék: sampdoria torino koman vladimir torinó koman mercato ventura bari

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr322989394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.06.16. 19:04:32

Szerintem meneküljön Olaszországból...
süti beállítások módosítása