Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Amauri: Nápoly vagy Róma a lehetséges céllálomás?

2011.06.15. 08:50 MatteoMessina

A Juventus csatárát a La Stampa interjúvolta meg. A kérdés mi más lehetett volna: merre tovább? „A Juventus játékosa vagyok és visszamegyek a Juventushoz, de tudnom kell, hogy hisznek-e még bennem. A Napoliban Cavanival? Jól ismerem őt, de Lavezzi is fantasztikus. Aki Lavezzivel játszik, általában sok gólt lő. Nagyon élvezném. A Roma? Remek csapatuk van, különleges játékosokkal. Ki ne szeretne Totti mellett játszani? Bármi is legyen, először az ügynökömmel kell találkoznom, aztán majd meglátjuk.”

Amauri a 2010/2011-es szezon első felében kevés játéklehetőséget kapott a bianconerinél és gólképtelen volt, ezért a télen kölcsönadták a Parmanak, ahol újjászületett és 11 meccsen, 7 gólt szerzett.

forrás: tuttomercatoweb.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma napoli amauri mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr382985243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása