Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Napi Inter: Leonardo marad, Sneijder nem biztos, Sanchez?

2011.06.14. 13:30 MatteoMessina

A délelőtt folyamán futótűzként terjedt el az olasz sajtóban, hogy Massimo Moratti, a nerazzurri elnöke mégis új edző után néz és már fel is vette a kapcsolatot Marcelo Bielsával, Chile szövetségi kapitányával. A legtöbb helyen viszont pár óra után már meg is jelent Moratti cáfolata, amelyben megerősítette, hogy Leonardo marad az edző, Wesley Sneijder távozását azonban nem tartja kizártnak.

Az elnök szomorúan hallotta Sneijder legutóbbi nyilatkozatát, miszerint csak Isten a megmondója, hogy hol folytatja pályafutását. A hírek szerint amennyiben távozik a holland irányító, Samir Nasrit, az Arsenal francia középpályását szeretné megszerezni az Inter. A 23 éves tehetségnek egy év múlva jár le a szerződése az ágyúsoknál, így lehet még az idén eladják, nagy bevétel reményében. 

Ami a Bielsa ügyet illeti: „Nincs kapcsolat Bielsa és köztem, minden ilyen jellegű pletykát visszautasítok. Leonardo egy nagyszerű edző.” – mondta a Presidente. 

Ezen kívül a mai hírek szerint ismét az Inter az első számú esélyese az Udinese játékosának, Alexis Sancheznek a megszerzésére, bár az is lehet, hogy pár óra múlva a Juventus lesz, estére pedig a Barcelona, majd reggelre a City és így tovább.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo sneijder inter sanchez mercato moratti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr492983030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása