Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Javier Zanetti: Nem gondolok a visszavonulásra

2011.06.14. 16:30 MatteoMessina

Az Inter legendája, Javier Zanetti augusztusban tölti be a 38. életévét, vagyis a következő szezon végén egy híján 40 éves lesz. Ebben a korban már igen kevés játékos mondhatja el magáról, hogy ilyen magas szinten, ekkora klubban, átlag heti két mérkőzésen játszik folyamatosan. Az Inter csapatkapitánya azonban hallani se szeretne a visszavonulásról.

„Még sok idő van addig, hogy azon kezdjek el gondolkozni, hogy szögre akasszam a cipőt. Pillanatnyilag  nem gondolok másra, csak szeretném jól érezni magam.” – mondta Zanetti. 

A kék-feketék csapatkapitánya 1995 óta tagja a klubnak. Tavaly nyáron hosszabbította meg a szerződését 2013 júniusáig, azon a nyáron lesz 40 éves, kíváncsian várjuk, hogy hosszabbít-e még a traktor.

forrás: football-italia.net

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter javier zanetti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr62983074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása