Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Astori reméli, a következő idényt már a Milannál kezdheti meg

2011.06.14. 12:30 Unimuck

A Cagliari és a Milan közös tulajdonában lévő, 2008 óta a szardíniai csapatot erősítő Davide Astori készen áll arra, hogy klubot váltson és a nyár folyamán a bajnok Milanhoz igazoljon. A 24 éves belső védőjátékos idényről idényre egyre jobb teljesítményt nyújt, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a március végi Ukrajna elleni barátságos mérkőzésen már a Squadra Azzurrában is bemutatkozhatott.

"Úgy érzem, készen állok arra, hogy csatlakozzam a Milanhoz. Úgy tűnik, mintha Adriano Galliani a közeljövőben szívesen látna a csapatában, remélem erre minél hamarabb sor kerül. Fontos jelzés számomra, hogy a Milan nem akarja meghosszabbítani a közös tulajdonszerződést. Ez azt mutatja, hogy hisznek bennem és a jövő egyik fontos játékosát látják személyemben. Még, ha most nem is igazolnának le, az nem azt jelentené, hogy szertefoszlanának az álmaim. Nem az a fontos, hogy most vagy öt év múlva térek vissza a Rossonerihez, hanem, hogy visszatérjek." - nyilatkozta a Corriere dello Sport-nak a Milan ifiakadémiáján nevelkedő Astori.

Szólj hozzá!

Címkék: milan cagliari mercato astori

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr592982652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása