Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Teljes a Serie A névsora; Novara a harmadik feljutó

2011.06.13. 08:30 Unimuck

Az már korábban eldőlt, hogy az Atalanta és a Siena a következő idényt a Serie A-ban kezdheti meg, míg a harmadik és egyben utolsó feljutó helyért rájátszás döntött, ahol a harmadiktól hatodik pozícióban végző együttesek csaptak össze egymással. A végső, döntő párharcra végül a Novara (3) és a Padova (5) között került sor. Az oda-visszavágós összecsapás első felvonásán Padovában 0-0-ás döntetlen született, míg a visszavágón a Novara hazai pályán kétgólos sikerével (2-0) bebiztosította feljutását az elsőosztályba.

A Novara sikertörténete ezzel tovább folytatódik. A gárda miután tavaly felverekedte magát a második vonalba, az idén újabb feljutást, ezúttal már a Serie A-s szereplés kiharcolását ünnepelhette. Az észak-olasz kiscsapat legutóbb 55 éve, 1956-ban szerepelt az olasz elsőosztályban.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb serie a atalanta siena feljutás novara

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr482979259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása