Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Novara: A cél csupán a túlélés volt, Serie A lett belőle

2011.06.13. 14:38 MatteoMessina

A Novara történelmi sikere után a meglepetés csapat edzőjét, Attilio Tessert faggatták elsősorban, aki elmondta, hogy a szezon elején álmodni sem mertek a feljutásról. „Nem gondolom, hogy fél óránál többet aludtam az éjszaka.”- kezdte a mester a Radio Sportivanak.

„A bajnokság elején annyi volt a célunk, hogy elkerüljük a kiesést, a túlélésért játszottunk, ehelyett feljutottunk a Serie A-ba, egyébként megérdemelten. Ez már eredmény, a csapat igazán éhes volt a sikerekre. Korábban is voltak már jó csapataim, de ennyire egységes, mint a mostani, még soha.”

És hogy együtt marad-e ez az egységes gárda? 

„Találkozni fogok a klubbal, hogy megbeszéljünk néhány dolgot, de úgy gondolom, hogy a keret együtt marad. Persze normális, ha egy-két játékos távozik, de túl sokat nem változtathatunk.”

1 komment

Címkék: serie a olasz labdarúgás novara

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr582980467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása