Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Roma vinné a fiatal uruguay-i tehetséget

2011.06.13. 09:30 Unimuck

A fővárosi klub megfiatalítaná idősödő keretét és ifjú, tehetséges játékosok után szaglászik. Az egyik ilyen jelölt a Bologna mindössze 20 éves uruguay-i középpályása, Gaston Ramírez. A pálya bal oldalán és középén is bevethető játékos fiatal kora ellenére az előző idényben 25 bajnokin jutott szóhoz a Rossoblúnál, négy gólja és két gólpassza mellett remek játékával hívta fel magára a figyelmet.

Ramírezt korábban hírbe hozták az Interrel és a Juventusszal is, de ezidáig egyik klubtól sem érkezett hivatalos ajánlat a dél-amerikai játékosért, ellentétben a Rómával, aki a hónap elején 10 millió €-t kínált a tehetségért. A Bologna akkor ezt az összeget visszautasította, de a labdarúgó ügynöke szerint 12-13 milliós ajánlat elegendő lehet ügyfele leigazolásához. Nem kizárt tehát, hogy a Giallorossi hamarosan előáll egy újabb próbálkozással.

"A Bologna Ramírez köré akarja építeni a csapatot, de látván, hogy nem túl rózsás a klub anyagi helyzete, kénytelen lesz meghallgatni a fiúért érkező ajánlatokat. A Roma már tett egy ajánlatot. Most meglátjuk mit válaszol erre a Bologna. Gaston nagyon örül a Roma érdeklődésének és kihívás jelentene számára egy ilyen nagyszerű klubban játszani. Úgy vélem a sikeres tárgyalás alapja a 12-13 millió €-t is elérheti." - nyilatkozta a labdarúgó ügynöke, Vincenzo D'Ippolito.

Az uruguay-i nagyválogatottban is már bemutatkozó Ramírezt 2015-ig élő szerződés köti Bolognához.

1 komment

Címkék: roma mercato ramírez

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr722979546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.06.13. 10:05:41

Nem ismerem, így nem tudom, hogy mit érnének vele a "farkasok", de a jobb oldali középpályára kéne erősítés, mert Taddei rettenetesen gyenge
süti beállítások módosítása