Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Íme a City Sanchezért tett ajánlata

2011.06.12. 12:30 Unimuck

A Barcelona után a Manchester City is megtette maga ajánlatát az átigazolási szezon egyik leginkább keresett játékosáért, Alexis Sanchezért. A gránátvörös-kékek egy héttel ezelőtt 30 millió €-t és Bojan Krkic játékjogát ajánlották fel az Udinese chilei sztárjáért, ám ezt sem az udineiek elnöke, Gianpaolo Pozzo, sem pedig a katalán csapat ifjú csatára, Krkic nem fogadta el.

Ennek fényében a City ajánlata sem fogja meggyőzni Pozzo elnököt, ugyanis az angol klub által kínált 28 millió € plusz a szlovák válogatott Vladimir Weiss játékjoga karcsúbb ajánlatnak bizonyul, mint a BL győztes gárda korábbi próbálkozás. 

Mindenesetre a szigetországi egyesület ezzel bizonyította tettrekészségét Sanchez megszerzése érdekében és nem csak kerülgeti a forró kását, ahogyan azt ezidáig az Inter és a Juventus is tette.

A hírek szerint sikeres transzfer esetén a Man City Sancheznek egy hosszútávú szerződést és évi 3,5 millió €-s fizetést ajánlana. 

1 komment

Címkék: manchester city sanchez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr792977062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2011.06.12. 13:34:47

Sanchez tuti menni fog, de azért remélem egy BL-ben tisztes helytállásra képes Udinesét fogunk látni ősszel. Nem kéne lerabolni őket:( Szerintem a tuti lenne, ha télen árusítanák ki a játékosokat.
süti beállítások módosítása