Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Rossiért még nem érkezett hivatalos ajánlat

2011.06.11. 16:52 Unimuck

A Villareal elnöke, Fernando Roig elárulta, ezidáig még nem kapott egy klubtól sem hivatalos ajánlatot csapata gólvágójáét, Giuseppe Rossiért. Az olasz támadót leginkább a Barca kívánságlistáján emlegetik, de több talján klub, így a Juventus, a Milan és az Inter is élénken érdeklődik a 24 éves labdarúgó iránt.

"Még nem beszéltünk Rossi jövőjéről, ugyanakkor konkrét ajánlat sem érkezett még érte. Most vakáción van, de ahogy már mondtam, boldog a Villarealnál és maradni akar. Rossi az egyik legfontosabb játékosunk, számunkra fontosak a góljai. Egy nagyszerű év elé nézünk és ugyan olyan lelkesedéssel fogunk küzdeni, ahogyan azt eddig is tettük. Arra fogunk törekedni, hogy minél eredményesebbek legyünk az előttünk álló három kupasorozatban." - nyilatkozta a Villareal elnöke.

Rossi az elmúlt bajnoki szezonban 36 mérkőzésen 18 találatig jutott, míg az Európa Ligában az elődöntőig menetelő spanyol együttessel 15 találkozón 11-szer volt eredményes.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus milan inter villareal rossi mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr212975567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása