Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Felipe Melo Mourinho lábai elé vetette magát

2011.06.10. 10:52 lupetto

 Alaposan körbeudvarolta José Mourinhót és a Real Madrid csapatát, a Juventus színeiben leigazolása óta első értékelhető szezonját produkáló Felipe Melo. A brazil középpályás a Corriere dello Sportnak adott interjút, melyben nem sok lojalitásról adott tanúbizonyságot.

"Számomra Mourinho a legjobb edző a világon, s ha a példaképem érdeklődését felkeltette játékom, az természetesen engem is boldoggá tesz."

"A Real Madrid szándékairól nem tudok semmi konkrétumot, én is csak az újságokban olvastam erről. De mint Mourinho legnagyobb rajongóját örömmel tölt majd el, ha mindez igaznak bizonyul."

"Ha elhagynám Torinót szívesen térnék vissza Spanyolországba, de a Premier League is csodálattal tölt el. Mindenesetre jelenleg érvényes szerződés köt a Juventus-hoz." - zárta szavait a Fiorentina-tól 2009-ben 25 millió euróért igazolt középpályás.

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus real madrid mourinho mercato felipe melo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr992972672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása