Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Aquilani - Felipe Melo csere a láthatáron

2011.06.04. 15:00 Unimuck

Szinte biztosra vehető, hogy a következő idényben a Juventus védekező-középpályása, Felipe Melo a Liverpool mezét fogja viselni - írja a Four-Four-Two.com. Pletykák szerint a torinói klub újdonsült vezetőedzője, Antonio Conte nem marasztalja a brazil játékos, így köthet ki Melo a Premier League-ben, cserealapként szolgálva az Aquilani ügyletben.

A Juventusnál kölcsönbe szereplő egykori romanista, Alberto Aquilani szívesen maradna Torinóban, ám ehhez előbb Beppe Marottának meg kell egyeznie a Liverpool vezetésével a játékos vételáráról. 

Hiába volt a Bianconerinek opciós joga Aquilanira, a Juventus nem volt hajlandó kifizetni a szerződésben rögzített 16 millió fontot, így most más úton-módon próbálkozik a torinói klub megkaparintani a 26 éves játékost. Itt jön képbe a 4-4-2.com feltevése, miszerint a Juve Felipe Melót ajánlaná fel Alberto Aquilaniért cserében. 

Hogy a transzfer végül létrejön-e, az minden bizonnyal jövő héten kiderül, ugyanis az olasz játékos ügynöke elárulta, napokon belül elválik Aquilani sorsa.

1 komment

Címkék: juventus mercato felipe melo liverpoolaquilani

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr542955475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.06.05. 10:19:42

ez szerintem (remelem) egy ordas nagy pletyka, Melo volt talan a legjobb vedekezo kozeppalyas a Serie A-ban az egesz szezonban, labdat szerzett, utkozott, ha kellett, szinte mindig jo megoldasokat valasztott, beadasai gyonyoruek es pontosak voltak, nem voltak ritkak a 20-30 meteres pontos inditasai sem, ha csak egyvalakit kell megneveznem, akit meg kell tartani, akkor az biztos o lenne, igazi klasszis teljesitmenyt nyujtott egesz evben, ha van esze a vezetosegnek, nem engedik sehova, raadasul a tavalyi hentes gyokerbol az egyik legsportszerubb jatekos lett (28 meccs - 6 sarga, 1 piros, az az egy piros emlekezetes egyedul, de nem szabad az alapjan megitelni)
süti beállítások módosítása