Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Aguero lehűtötte a Juvét, az argentin inkább maradna Spanyolországban - poleban a Real és a Barcelona

2011.06.03. 08:49 lupetto

 Jelentősen csökkentek a Juventus esélyei Sergio Aguero megszerzésére, miután az argentin kijelentette, bár nem lenne ellenére az angol vagy olasz bajnokság sem, ő mégis maradna továbbra is Spanyolországban.

"Szívem szerint továbbra is a spanyol bajnokságban folytatnám. Igazán tetszik az angol és olasz liga is, de a spanyolt preferálom, miután 5 éve játszom már itt."

Lehetséges folytatásként magas kivásárlási ára miatt reálisan két klub, a Barcelona és a Real Madrid jöhet szóba, s hogy mennyire nem kizárt célpont a városi rivális sem, arról a következő mondatok árulkodtak.

"Mindenki előtt nyitva az ajtó, aki érdeklődik irántam. A klubommal közöltem, hogy valóban távozni szeretnék. Remélem úgy kezelik majd e helyzetet, hogy az a legjobban alakuljon számomra." - nyilatkozta a támadó a Tyc Sport-nak adott interjújában.

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus aguero mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr1002952915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása