Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Prandelli óvatosságra int Észtország ellen

2011.05.31. 10:30 Unimuck

Az olasz labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli kinevezése óta a legnehezebb mérkőzésére készül Észtország ellen. Legalábbis a tréner ezt állítja, mivel tapasztalata szerint a Squadra Azzurra júniusban és szeptemberben mindig nyögvenyelősen szerepel. A pénteki EB-selejtező mérkőzésre készülő keretből a sérült Thiago Motta és a még mindig száműzött Daniele De Rossi hiányzik.

"Ez lesz az eddigi legnehezebb mérkőzés az irányításom alatt. Szeretnék egy csapatnyi játékost látni, akik áldozatokat hoznak a sikerért, ugyanis ez a találkozó döntő fontosságú lesz számunkra. A múlt azt mondatja velem, hogy az olasz válogatott a júniusi és szeptemberi mérkőzésein mindig szenved." - kezdte mondandóját Prandelli.

A Modenában sorra kerülő találkozóra készülő 25 fős keretből a sérült Thiago Motta és a durva játéka miatt száműzött Daniele De Rossi hiányzik.

"Szomorú, de nem taktikai döntés miatt nincs itt De Rossi. Ha következetesebb és nyugodtabb lesz, ami nem volt rá jellemző az elmúlt hónapokban, az ajtó ismét nyitva áll majd előtte. De nem fogok tolerálni egy bizonyos viselkedést a pályán."

Prandelli ezek után kitért arra is, hogy aki nem játszik rendszeresen klubcsapatában, az nehezen fog bekerülni a válogatott keretébe.

"Ez Cassanora is érvényes, ugyanis aki nem játszik rendszeresen, az elveszítheti a motivációját." - zárta nyilatkozatát a szövetségi kapitány.

Olaszország 100%-os teljesítménnyel, 5 ponttal vezeti selejtezőcsoportját az egy mérkőzéssel többet játszó Szlovénia és Szerbia előtt. 

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra prandelli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr532945396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása