Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lippi jóslata az esti kupadöntőről

2011.05.29. 16:00 Unimuck

Ma este az Olasz Kupa döntőjében az Inter és a Palermo csap össze egymással. Ezen apropóból megszólalt Marcello Lippi is: "A Palermo motiváltabb lehet, hiszen még soha nem nyert kupát. A két fél közötti különbséget a tapasztalt, meghatározó játékosok jelenthetik. Az Inter az ezüstérme mellé szeretné begyűjteni a kupát is. Mindkét csapat remek, szórakoztató kupadöntő lesz." - kezdte mondandóját a volt olasz szövetségi kapitány.

"Ne feledkezzünk meg a két együttes San Siróban lejátszott bajnoki találkozójáról, ahol a Palermo már 2-0-ra vezetett, ám végül az Inter nyert 3-2-re. Jól fogunk szórakozni ma este."

"Leonardo nagy karakter. Nem edzősködik még régóta, de mentálisan az egyik legjobb, hiszen ő nagy kluboknál edződött."

"Delio Rossi tapasztalt tréner, még akkor is, ha nincs különösebben hozzászokva a nemzetközi színtérhez. Ő biztosan tudja, hogyan kell irányítani egy csapatot. Lényegében mindkét klub jó kezekben van." - zárta nyilatkozatát Marcello Lippi.

Szólj hozzá!

Címkék: inter coppa italia kupadöntő lippi olasz kupa inter palermo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr572941008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása