Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pastore álma az Olasz Kupa

2011.05.28. 13:00 Unimuck

A Palermo sztárja, Javier Pastore alig várja már, hogy holnap pályára léphessen az Olasz Kupa fináléjában, ahol a címvédő Inter lesz csapata ellenfél. A szicíliai klub utoljára 1979-ben jutott el a Coppa Italia döntőjéig, akkor a Juventus bizonyult jobbnak a déli együttesnél. Vasárnap a Palermo története negyedik kupadöntőjére és az első olasz kupagyőzelmére készül.

"Boldog vagyok, hogy a döntőbe jutottunk. Álomszerű, hogy itt lehetünk. Alig várjuk már a csapattársaimmal és a szurkolóinkkal együtt, hogy elkezdődjön a találkozó. Remélem győzelemmel tudjuk visszafizetni rajongóinknak a buzdítást." - kezdte nyilatkozatát Pastore.

"A Palermo megakarja nyerni a trófeát. Álomszerű lenne, ha mindezt egy olyan nagy csapat ellen tenné, mint az Inter. A szurkolóink megőrülnének örömükben, el se tudom képzelni a reakciójukat." - vélekedett az argentin támadó.

(forrás: football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: inter coppa italia palermo olasz kupa pastore

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr442938557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása