Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Guardiola szerint Luis Enrique lenne a tökéletes edző a Roma számára

2011.05.28. 16:45 MatteoMessina

A Barcelona trénere, Pep Guardiola szerint Luis Enrique személyében megtalálhatná a megfelelő edzőt az AS Roma. Mint az köztudott, a rómaiaknál jelenleg az egyik, hanem a legnagyobb kérdés, hogy ki veszi át - Montella epizódszerepe után - a csapat irányítását. A teljesség igénye nélkül eddig a következő nevek merültek fel: Didier Deschamps, Carlo Ancelotti, Marcelo Bielsa és Stefano Pioli, valamint Luis Enrique neve is esetleges alternatívaként.

A ma este Bajnokok Ligája döntőt játszó Barcelona edzője, Guardiola nem meglepő módon régi jó barátját ajánlja a Roma új elnöke, Di Benedetto számára.

„Nem tudom, hogy kapcsolatba lépett-e már vele a Roma, de ha náluk fog dolgozni, biztos vagyok benne, hogy jól fogja csinálni. Ismerem Luis Enriquet, rendkívül sokoldalú , tökéletesen választás lenne a Roma számára."

Luis Enrique, korábbi spanyol labdarúgó válogatott 2008 óta a Barcelona B-t irányítja.

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma guardiola mercato luis enrique

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr862938695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása