Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Viviano: Az Internél védeni? Egy feltétellel...

2011.05.27. 15:45 MatteoMessina

A Bologna kapusa, Emanuel Viviano nyilatkozott a Sportiva rádiónak csütörtökön. Az olasz hálóőr nem tartja kizártnak, hogy az Internél folytassa pályafutását. Heteken belül kiderülhet, hogy merre tovább?

„Kedvezően alakult számomra a szezon, sikerült megállnom a helyem a válogatottnál és rendszeresen védhettem a Bologna kapuját. Ami a következő szezont illeti, még nem tudom, hol fogok játszani. Még mindig a Bologna és az Inter közös tuladonában állok. Ők fognak dönteni a sorsomról, amit pár héten belül meg fogok tudni. Lehet, hogy az Inter akar engem, de jól tudják, hogy nem szívesen melegítem a kispadot.”

Viviano mindenesetre határozott módon állítja döntés elé a kék-feketék vezetőségét: vagy megválnak Julio Cesartól, vagy ne számítsanak rá.

Szólj hozzá!

Címkék: inter bologna mercato viviano

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr932936580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása