Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ancelotti marad Angliában

2011.05.27. 14:45 MatteoMessina

Hiába szeretné Totti, hogy Carlo Ancelotti irányítsa jövőre a fővárosiakat, úgy tűnik, hogy az olasz mester szívesebben maradna Angliában. Miután a Chelsea nem kér többet Ancelotti munkájából, természetesen rögtön megindultak a találgatások, hogy mely csapat kispadján kezdi a következő szezont a vezetőedző. Legtöbb helyen az AS Roma neve merült fel, de mindezt cáfolta a tréner a napokban.

 

„Tényleg Angliában szeretnék maradni. Semmilyen kapcsolatban nem állok a Rómával. Komolyan az a szándékom, hogy itt maradjak.”- mondta A Sky Sport 24-nek Ancelotti.

A legújabb hírek szerint már be is jelentkezett érte az egyik londoni klub, nevezetesen a jövőre ismét az első osztályban induló Queens Park Rangers.

forrás: goal.com

Szólj hozzá!

Címkék: roma ancelotti mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr792936634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása