Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Totti Ancelottit szeretné a Roma kispadjára

2011.05.23. 11:58 Unimuck

A bajnokság hatodik helyén végző és ezzel jövőre az Európa Ligában induló Farkasok csapatkapitánya, Francesco Totti reméli, hogy a napokban a Chelsea csapatától menesztett tréner, Carlo Ancelotti veszi át a Roma irányítását. A Capitano jóbarátjának, Vincenzo Montellának jelentések szerint, a fővárosi klub vezetősége nem hosszabbítja meg kontraktusát, így Rómában mindenképp új szakvezető fog érkezni.

"Remélem Ancelotti is szóba kerül majd az edzői poszt megvitatásakor." - mondta a Roma csapatkapitánya a Sampdoria ellni meccs után.

Az 1980-as évek Rómájának meghatározó játkosa volt Carlo Ancelotti, így nem meglepő, hogy szívesen irányítaná egykori csapatát, aminek többször hangot is adott. Egyes híresztelések szerint azonban az olasz tréner Angliában vállalna ismét munkát, így a Roma kispadjára a Chievo szakvezetője, Stefano Pioli és korábban az argentin és a chilei válogatott szövetségi kapitánya, Marcelo Bielsa a legnagyobb favoritok.

Szólj hozzá!

Címkék: roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr542925787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása