Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milan: Baloldali középpályás kerestetik

2011.05.26. 15:40 Unimuck

A bajnok csapat feje, Adriano Galliani legalábbis ezen a poszton mindenképpen megakarja erősíteni a Milant, így állítása szerint háttérbe szorul Pastore vagy Ganso szerződtetése. A Presidente csinos névsorral örvendeztette meg a rajongókat, ugyanis Galliani bevallotta, árgus szemekkel figyelik mikor lehetne lecsapni a Bale, Van der Vaart, Hamsik, Asamoah kvartett valamelyikére, de az is kiderült, hogy Fabregas túl drága a Milan számára.

"Ganso nem baloldali középpályás, ahogy Pastore sem. Rendelkezünk már két támadó-középpályással Boateng és Seedorf személyében, nem kell még egy. Nekünk egy baloldali középpályásra van most leginkább szükségünk." - kezdte nyilatkozatát Galliani.

"Az egyik kiszemelt Asamoah az Udineséből, a másik Hamsik a Napoliból, továbbá figyeljük Gareth Bale-t és Rafael Van der Vaartot is."

A pletykákkal ellentétben nincs valós esélye a Milannak arra, hogy beleszóljon Cesc Fabregas klubváltásába. 

"Fabregas túl drága. Nem lesz könnyű dolga egyik nagy európai egyesületnek sem, ha le akarja igazolni. Egy előrelátó klub rátalál olyan nagyszerű játékosokra, mint mi anno Kakára, akinek mindösszesen 7 millió € volt a legmagasabb fizetése Milánóban."

A Gazzetta dello Sport már összeboronálta Hamsikot és a Milant.

"Hamsik remek játékos, de még nem tárgyaltunk róla a Napolival."

Zárásként Cassano maradását is megerősítette Galliani.

"Cassano velünk marad 2014-ig."

Szólj hozzá!

Címkék: milan mercato galliani

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr892934296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása