Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Aguero a Realnál? Nem több Ujfalusi szófosásánál

2011.05.26. 09:25 lupetto

 Tomas Ujfalusi is megszólalt csapattársa átigazolásának ügyében, s a cseh játékos komoly szenzációt keltett nyilatkozatával. A hátvéd ugyanis állítja, ő már hónapok óta tud az argentin távozási szándékáról és leendő együttesének nevéből sem csinál titkot, mely nem más, mint a Real Madrid csapata, mely konkrétan minden mostani történés hátterében áll.

Gondolhatnánk innentől egyértelmű a történet, az exfirenzei csak nem akkora mókamester, hogy holmi feltűnési viszketegségből össze-vissza beszéljen random sületlenségeket. Íme valaki, aki kertelés nélkül végre megmondta a frankót, aki úgy sem szólna, ha nem lenne biztos az értesülése.. Aztán megnéztük a védő egy-egy korábbi nyilatkozatát és támadtak bennünk apróbb kérdőjelek..

A juventinók számára talán a legemlékezetesebb ilyen, Ujfalusi Bildnek adott interjúja, mely anno szintén körbejárta pillanatok alatt a fél világot. A jól értesült cseh még 2007-ben jelentette ki a német lapnak, hogy felesleges tovább találgatni Van der Vaart jövőjét illetően, a holland nyártól Torinóban folytatja, ez nem kérdés, egyszerűen nem lehet vita tárgya.

Mint tudjuk végül azért mégiscsak vita tárgya lett valahogy..

Ami a mostani nyilatkozat utóéletét illeti, itt is történt néhány gyors fordulat. A leginkább érintett Kun ugyanis sietett minél gyorsabban reagálni csapattársa szavaira, s kijelentette; soha nem mondta, hogy a Real Madridba igazolna, ez pedig némiképp bonyolítja e szövevényes történetet.

Ráadásul felidézve a támadó egy korábbi interjúját, egyenesen ígéretet tett akkor az Atletico szurkolóinak, hogy ezt sosem tenné meg velük, tiszteletben tartja a rajongók érzéseit. Annyira meg talán egyik labdarúgó sem bátor, hogy magára haragítsa Európa egyik legkomolyabb hírnévvel rendelkező szurkolótáborát egy jól irányzott hátbadöféssel.

Persze ki tudja, a futballban gyorsan változnak a korábbi eskü alatt tett ígéretek.

Mindenesetre azért inkább úgy tűnik, hogy a cseh védő csak gondolta belekóstol kicsit a nagyok világába, s kiélvezi, hogy ismét pörög egyet a neve, ha már teljesítménye alapján erre mostanában kevésbé szolgált rá.

Aguero jövőjét illetően pedig, a rendelkezésre álló infók alapján továbbra sem biztos semmi, de kár lenne még temetni Olaszországba igazolását egy pletykás vénasszony mendemondái alapján. Meg persze kár lenne temetni bármely más végállomást is, kivéve talán egyes-egyedül a tutira vett Real Madridot..

Szólj hozzá!

Címkék: juventus aguero mercato ujfalusi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr532933522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása