Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Zamparini - Pastore nélkül erősebb lenne a Palermo

2011.05.22. 11:30 Unimuck

A kirohanásairól híres Palermo elnöke, Maurizio Zamparini klubja legértékesebb játékosáról, Javier Pastoréról beszélt. A szicíliai klub presidentéje szinte naponta változtatja véleményét az argentin támadó jövőjével kapcsolatosan; hol eladó, hol nem eladó, van, hogy csak 100 millió €-ért engedné el klubjától, de a minap meglepően őszintén nyilatkozott a klubelnök csapata és kedvenc játékosa ügyében.

"Fiamként szeretem Pastorét. Emlékszem, amikor megérkezett hozzánk a futballcipője nyomta a lábát. Én kísértem el az üzletbe és közösen kiválasztottunk egy jobb csukát." - kezdte mondandóját Zamparini.

"Pastore egy nagy tehetség, az elkövetkezendő 10 évben ő trequartistát fog játszani és nem kétséges, hogy az Aranylabdát is elnyeri majd."

"Azonban, ha eladnánk, a belőle szerzett pénzből egy sokkal erősebb csapatot tudnánk építeni annál, mint amilyen az most vele."

"Áldozni tudna valaki Itáliában Pastoréra? Azt hiszem igen, az egyik ilyen klub már utalt rá, ez az együttes vissza akar térni az olasz futball tetejére, míg egy másik gárda dobott néhány csalit." - vélekedett a szicíliai klub elnöke.

Az említett két klub a Juventus, az Inter, a Milan vagy éppen az új tulajjal megerősödő Roma lehet. 

(football-italia.net)

1 komment

Címkék: palermo pastore mercato zamparini

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr232922041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása