Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Serie A - záróforduló: 20:45

2011.05.22. 17:30 MatteoMessina

Azoknak akiknek a vasárnap este egyet jelentett az olasz focival, az idei szezonban utoljára négy mérkőzést is kínál a záróforduló programja. Akár azt is írhatnám, hogy rangadók és élklubok sokaságából válogathatunk, hiszen az első hét helyezettből hat is pályára lép 20 óra 45 perces kezdettel.

 

Az AS Roma a szebb napokat látott Sampdoriat fogadja, amelynek szurkolói talán még most sem tértek magukhoz a kiesés óta. A fővárosiaknak sem kell különösebben vért izzadni, de azért egy pontot biztos, ami biztos alapon be kellene söpörniük, ha komolyan veszik az EL indulást. Ugyanis a Juventus, amely három ponttal van tőlük lemaradva, a már biztosan BL induló Napoli gárdáját látja vendégül hazai pályán. A Lazio, mint már megírtuk, azzal a Leccevel csap össze, amely jövőre is biztosan a Serie A-ban indul. Abban az esetben, ha a római sasok győzni tudnak, minden laziale szeme az Udinese-Milan meccsre fókuszál, ha viszont nem, akkor nincs miért izgulniuk, maximum, hogy a Roma még be is foghatja őket adott esetben. Pár hónapja még sokan azt várták, hogy az Udinese-Milan mérkőzés egy végletekig izgalmas, parázs összecsapás lesz, ahol a Milannak kell a három pont, hogy megnyerhessék a bajnokságot, az Udinesenek pedig, hogy elindulhassanak legalább a Bajnokok Ligája selejtezőjében, ennek ellenére ma már legtöbbünket meglepne, ha nem egy békés döntetlen születne a találkozón. Reméljük, hogy az előzmények ellenére nem fog unalomba fordulni a szezon zárófordulója és mindegyik csapattól őszinte focit és szép búcsút láthatunk majd.

 

Serie A 38. forduló, 20:45

AS Roma-Sampdoria

Juventus-Napoli

Lecce-Lazio

Udinese-Milan

 

Várható kezdőcsapatok a következő linken, a gazzetta.it oldalán tekinthetőek meg: http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/

1 komment

Címkék: serie a olasz labdarúgás calcio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr412923997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása