Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cavani: Jövőre is harcban leszünk a Scudettoért!

2011.05.21. 10:45 MatteoMessina

Miután Edison Cavani 5 évet hosszabbított a Napolival, boldogan nyilatkozott a Radio Martenek jövőről, tervekről. Az uruguayi csatár kulcsfigurája volt a harmadik helyre befutó kékeknek, a maga 27 bajnoki góljával. A nápolyiak jövőre a Bajnokok Ligájában indulhatnak, Cavani nagy álma valósult meg ezzel.

 

"A családom nagyon boldog Nápolyban. Eldöntöttem, hogy maradok, hiszen a város és a szurkolók lenyűgözőek. Ami a szerződésem meghosszabbítását illeti, a klub azt ígérte, hogy számos nagy dolgot fogunk megvalósítani a jövőben."

"A következő szezonban azért fogok harcolni, hogy még többet adjunk a csodálatos szurkolóinknak. Megpróbálunk újra a bajnoki címért harcolni, és ezzel a csapattal, ezzel a sikeréhséggel, sikerülhet."

Cavani tavaly nyáron érkezett Palermóból és rövid idő alatt a San Paolo hőse lett.

"Ha az ember valahol ennyi szeretetet kap, azt valahogy meg kell hálálnia, ezért maradtam Nápolyban. A nápolyi szurkolók rajongása egyedülálló, egyetlen egyszer tapasztaltam ilyet, mikor visszatértünk Uruguayba a válogatottal, a Világ Bajnokság után."

 

forrás: football-italia.net

Szólj hozzá!

Címkék: napoli cavani

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr302920914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása