Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Egy álmom vált valóra azzal, hogy Milánóban fejezhetem be a pályafutásomat

2011.05.19. 10:50 lupetto

 Mint az tegnap napvilágot látott, Filippo Inzaghi újabb egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, így a 37 éves csatár immáron biztosan Milánóban fejezi be pályafutását. Ezen apropóból nyilatkozott az újságoknak SuperPippo, s elárulta egy álma vált valóra azzal, hogy a Rossonerinél ér véget pályája.

"Boldog vagyok, hiszen egy álmom vált valóra mindezzel."

"A megegyezés egyetlen pillanatig sem az anyagiakon múlott, hiszen nagyszerű a kapcsolat köztem és klub között, megannyi győzelmen osztozunk mindannyian."

"Mindenki kivette a részét abból, hogy ez az álmom testet ölthessen és csodálatos hogy egyetlen percig sem támadt a legkisebb kétség sem mindezzel kapcsolatban."

"Tisztában vagyok azzal mi lesz a szerepem következő szezonban és meg fogok tenni mindent úgy a pályán és azon kívül is, hogy a csapat segítségére legyek." - zárta szavait Filippo a Milan Channel kamerái előtt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: milan inzaghi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr722916129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása