Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mancini: Tevez marad!

2011.05.18. 15:00 MatteoMessina

Roberto Mancini, a Manchester City olasz edzője a Stoke City elleni 3-0-ra megnyert mérkőzés után nyilatkozott az újságíróknak. A fő téma természetesen a csapat argentin csatára, Carlos Tevez volt, aki két góljával segítette ismét győzelemhez a kékeket. Ráadásul nem is akármilyen két góllal, az egyiket pár pazar csel után vágta a kapu jobb felső sarkába, a másikat egy 25-30 méteres szabadrúgásból a bal felsőbe.

Az olasz mester pedig kihasználva az alkalmat váratlan bejelentést tett, elárulta, hogy Tevez a korábbi hírekkel ellentétben mégis maradni szeretne a klubnál: „Még a kupadöntő előtt elárulta nekem, maradni akar.”

„21 gólt lőtt, az egyik legfontosabb játékosunk. Szerintem maradni fog, hiszen jövőre a Bajnokok Ligájában indulunk és a mostaninál is jobb csapatunk lesz, mert még igazolhatunk a nyáron egy-két klasszis játékost. Tevez jól érzi magát nálunk, sokszor beszéltem vele az elmúlt 20 napban és az a véleményem, hogy nem vált klubot, hiszen maradni szeretne.”

Pár hete már kész tényként közölte néhány olasz hírforrás, hogy Tevez az Interben folytatja, de úgy látszik a City maradásra bírja az argentin fenegyereket, akivel bár lehet sok probléma van, de ha olyan duplákra képes, mint amilyenre a Stoke ellen...

 

forrás: goal.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: tevez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr632913835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása