Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos: Pirlo távozik a Milantól, Inzaghi és Nesta hosszabbított

2011.05.18. 20:28 lupetto

 „10 csodálatos év után távozom, s ezúton szeretnék köszönetet mondani a klubnak és a szurkolóknak az együtt töltött évekért. Nem tárgyaltam ezidáig a Juventus-szal, egyetlen ok miatt vagyok most itt, hogy elbúcsúzzak.” nyilatkozta Andrea Pirlo a Sky Sport Italiának Via Turatiban.

Ezzel párhuzamosan hivatalossá vált, hogy a korábban már bejelentett Thiago Silva, Flavio Roma, Mark Van Bommel trió mellett Filippo Inzaghi és Alessandro Nesta is meghosszabbította szerződését. Mindkét játékos kontraktusa plusz egy esztendőig köti aláíróit a klubhoz.

A távozó középpályás jövője nem rejt sok kérdőjelet, egybehangzó sajtóhírek szerint Andrea jövő héten aláírja 3 éves szerződését a Juventushoz, ahol keresete évi 4 millió euróra (plusz bónuszok) rúg majd.

 

2 komment

Címkék: juventus milan pirlo mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr572914856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutanmikozis 2011.05.20. 08:26:13

nagyon érdekesek ezek a leigazolós hírek, bár a számok láttán mindig ledöbbenek, hiába expert focistának kellett volna menni...forza azzurri!

Unimuck 2011.05.20. 19:24:57

@kutanmikozis: És egyre közelebb Torinóhoz. Nem rosszak ezek a fizetések... Végül is, mintha az ember nyerne évente egy ötös lottót. :)
süti beállítások módosítása