Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moggi szerint a borzalmas idei szezonért elsősorban Marottát terheli a felelőség

2011.05.17. 10:40 lupetto

 Luciano Moggi ismét hallatta hangját, s mint ahogyan azt már megszokhattuk, ha ő szólásra emelkedik, abban a Juventus háza táján nincs sok köszönet. Az egykori transzferguru ezúttal a Zebrák idei teljes szezonját értékelte, s nem sokat finomkodott, amikor a felelősök megnevezésére került sor.

"Már szezon kezdetekor jeleztem, hogy ez a csapat maximum a hetedik vagy a nyolcadik helyig jut majd a bajnokságban és a történtek engem igazoltak. Az együttes gyenge erőkből áll."

"A klub túl van egy említésre sem méltó szezonon, ahol a legjobb játékosokat ismét sérülések súlytották, méghozzá a legrosszabb időben."

"A kudarcokért felelősség terheli Delnerit, de sokkal inkább Marottát, ő az akinek először kellene ajtót mutatni egy ilyen évet követően."

"A csapat alapos frissítésre szorul. Elsősorban a védelemre és a középpályára kellene fókuszálni, de tulajdonképpen majd minden nyári igazolástól meg kellene szabadulni és a helyükre újakat hozni." - összegzett Luciano, kinek meglátásaival néhány kivételtől eltekintve, általában nehéz vitatkozni.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus moggi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr912910558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása