Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moratti megadná Leonardonak, amit Mourinhonak nem, nevezetesen De Rossit

2011.05.16. 11:30 MatteoMessina

Az Inter háza táján nap mint nap új nevek merülnek fel, így ma sem maradhat ki a Nerazzurri a szórásból. A védekező középpályás posztján eddig nem dobtak be neveket az Interrel kapcsolatban, de a legfrissebb hírek szerint Leonardo és Branca egyetértenek abban, hogy a pálya ezen területén is ráférne a csapatra az erősítés. 

 

Thiago Motta általában hullámzó teljesítményt nyújt ezen a poszton, míg Cambiasso idén már nem egyszer elfáradni látszott. Mourinho regnálása alatt folyamatosan terítéken volt De Rossi leigazolása, és a portugál tréner a Madridnál sem felejtette el az olasz válogatott középpályást. Moratti visszavághatna korábbi edzőjének, miután a Dortmund játékosa, Sahin a Real Madridnál kötött ki annak ellenére, hogy az Inter sokáig udvarolt neki.

Daniele De Rossi a római közönség egyik nagy kedvence és él-hal a klubbért, így a fővárosban nagy meglepetést okozna, ha a rivális Interhez szerződne, de mint tudjuk, a pénz a legtöbb esetben nem ismer tréfát, ahogy Moratti sem, aki valószínűleg mélyen a zsebébe fog nyúlni nyáron, annak érdekében, hogy szeretett klubja ismét a csúcsra érjen.

Mindenesetre az elmúlt pár hónapban gyakorlatilag az egész olasz válogatottat szóba hozták a kék-feketékkel, így lassan már az lenne a meglepő, ha nem igazolna olaszt az Inter.

 

forrás: calciomercato.com

Szólj hozzá!

Címkék: roma inter de rossi mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr852907525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása