Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Parma Amauri megtartását fontolgatja

2011.05.16. 15:45 lupetto

 Olasz források szerint a Parma elnöke Tommaso Ghirardi, Amauri végleges megszerzését fontolgatja, miután a brazil (szemben torinói éveivel) igazán meggyőző teljesítményt nyújt a kölcsönszerződése óta eltelt hónapokban. A támadó mérlege 11 mérkőzés alatt 7 találat, melyek közül nem egy ráadásul kifejezetten szépségdíjas módon született.

A Presidente mindemellett így is, úgy is tárgyalóasztalhoz kell majd üljön a Bianconeri vezetőségével, miután Giovinco végleges megvásárlása eldöntött tény az együttesnél.

A transfermarkt szerint a játékos értéke 10 millió euró körül mozog, azt azonban nehezen hinnénk, hogy a kék-sárgák szánnának is ekkora összeget megszerzésére. A mindkét fél számára még elfogadható érték olyan 6-7 millió euró körül lehet, kérdés persze a valóságban hogyan alakul majd mindez.

7 komment

Címkék: juventus parma amauri mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr212908193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.05.16. 21:56:53

otlet: megkapjak Amaurit, cserebe kihatralnak a Giovinco uzletbol, visszakuldik Torinoba, es meg esetleg 5 millat dobnak, csak ugy ajandekba :D na, ki van mellettem?

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.05.16. 22:09:30

masik javaslatom: adjuk oda a Sienanak Delnerit Conteert cserebe

lupetto 2011.05.16. 22:29:40

@mrscottpilgrim: vagy győzzétek meg Contét hogy térjen vissza a pályára, Delnerit meg hogy a bányába ;)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.05.17. 01:02:40

@lupetto: btw volt nemreg ez az oregfiuk meccs a Torino ellen, ahol jatszott Nedved, Zidane, Davids, stb, es ott a stadionban volt egy transzparens ezzel a felirattal: "Hetvegen nem ertek ra?" Szoval megfontolando, Conte felszantana a palyat

de amugy Conteban siman benne van az Allegri potencial, talan egy fokkal meg tokosebb is, mint Maxi, szoval ha Conte lesz vegul Delneri utodja, az asztalra fog parszor tuti csapni (vagy meg a szezon kezdete elott otthagyja a csapatot, mert mondjuk osszeveszik a vezetoseggel az igazolasok miatt), en nagyon birnam, egyike az utolsoknak, akikben ott van a Spirito, meg az ehez tartozo mentalitas, vagyis, hogy csak a gyozelem elfogadhato, minden mas kudarc, rendet tudna tenni az oltozoben, vissza tudna hozni a gyoztes mentalitast, fiatal, es taktikailag es nagyon kepzett, Roberto "tamado szellemu makos bedobasokkal meccseket nyerunk" Mancininel siman jobb lenne

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.05.17. 01:06:26

egyreszt: *ehhez
masreszt: ming Montellaban en nagyon erzem a Ferrara faktort (aztan majd max nem lesz igazam), addig Conte eddig meg egy csapatanal sem volt szar, meg sem bukott, max felallt elegansan, mert osszekulonbozott a vezetoseggel, az mas kerdes, hogy meg nagy csapatnal nem volt, de vegul is egy korszakos csapat tagja volt, meg Del Pieroval is cimbi, szoval szerintem nem lenne nehez szot erteni csapaton belul, meg a habitusabol itelve nem tanacsos neki visszaszolni :)

lupetto 2011.05.17. 10:33:45

@mrscottpilgrim: szerintem Contéval semmivel sem lesztek előrébb. Egyetlen normális edzőtök sem volt Ranieri távozása óta és hát ugye őt is lehetett volna hova fokozni.
Reális célok kellenek, aztán ehhez egy edzőt választani, akinek megvan a maga tapasztalata, elképzelése ezzel kapcsolatban. Jövőre az első hármat kell megcéloznotok, egy jelenleg semmilyen szinten sem kiemelkedő együttessel, tehát "nagy célok" kisebb bravúrral. Ehhez egy olyan edző kell, aki ezt már véghez vitte.
Elviekben ez lehetne Delneri, de ő már bizonyította Rómában is és itt is hogy ez nem megy neki.
Nálam marad Lippi, Mazzarri, Villas Boas, esetleg Spalletti. Kérdés ki elérhető közülük és ki vállalná, mert jelenleg nem nagy dicsőség a Juve padján ülni és szinte biztos bukás.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.05.17. 14:41:10

@lupetto: marmint Deschamps ota, az o tavozasa ota nem volt jo edzo a padon :P

Deschamps visszajohetne, Mazzarriban nem vagyok teljesen biztos, Boas jo lenne, amugy szerint pont, hogy most csabitobb a Juve, hisz melyik edzo ne szeretne felepiteni a csapatat, foleg 100 es 200 millio koruli osszegbol? :)
süti beállítások módosítása