Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Kiesett a Sampdoria, egyetlen lépésre a BL-től az Udinese, kikapott a Roma és a Juventus is

2011.05.15. 18:00 lupetto

 Nem bízta sorsát a véletlenre az Udinese, mely sima győzelmet aratott Verónában a Chievo ellen. A friuliani góljait Isla és Asamoah szerezte, melyeknek köszönhetően a Zebrette az utolsó forduló előtt 2 pontos előnnyel vezet az egyedüli versenyben maradt riválisa, a Lazio előtt. Így tulajdonképpen egyetlen döntetlen választja már csak el Di Natale-ékat a 4.hely kivívásától, melyet a már bajnok Milan ellen kell begyűjteniük.

S, hogy miért csak a Lazio-ra kell már figyeljen a zebracsíkos együttes?

Az ok nem máshol, mint Cataniában keresendő, ahol a hazai együttes a hajrában szerzett két góljával "jó szokásához híven" felülmúlta a Giallorossit.

Nem kímélte a sors a Juventust sem, mely hivatalosan is szinte biztosan búcsút inthetett jövő évi európai kupaszereplésének, miután Giovinco góljának köszönhetően ismét vereséget szenvedett a Parma együttesétől.

Megmenekült a kieséstől a Lecce és a Cesena együttese. Előbbiek az ősi rivális Bari otthonában diadalmaskodtak Jeda "duplájával", míg utóbbiak a Bresciát verték hazai pályán (vass Ádám kezdőként 61 percet kapott).

Mindehhez kellett a Sampdoria veszte is, a blucerchiati hazai pályán szenvedett vereséget a Palermo együttesétől, mellyel búcsúzni kényszerült a Serie A küzdelmeitől. Egészen döbbenetes milyen mélységekig jutott a nyár végén még a BL csoportkörbe jutásért csatázó együttes, mind a klubvezetés (s vele együtt a szakmai stáb), mind pedig a játékosok kivették nem kis részüket e mélyrepülésben. Reméljük semmilyen komolyabb atrocitás nem éri majd az ott játszó magyar fiúkat, melyek közül ezúttal is csak Laczkó kapott lehetőséget a bizonyításra.

 

Cesena–Brescia 1–0

G.: Giaccherini 60.

Catania–Roma 2–1

G.:Bergessio 78., A. Gómez 95., ill. Loria 14.

Sampdoria–Palermo 1–2

G.: Biabiany 50., ill. Miccoli 45., Pinilla 86.

Bari–Lecce 0–2

G.:Jeda 52., Masiello 80. - öngól

Parma–Juventus 1–0

G.:Giovinco 64.

Chievo–Udinese 0–2

G.:Isla 28., K. Asamoah 76.

 

 

2 komment

Címkék: juventus roma serie a 37.forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr982905889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.05.15. 21:20:56

A Juventus indulhat az EL-ben, amennyiben a Roma kikap a Sampdoriától, a Juve pedig megveri a Napolit. Persze erre felettébb kicsi az esély, de matematikailag lehetséges.

Komannal vajon mi történt?
süti beállítások módosítása