Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri : Lenyűgöztek a szurkolóink - így ünnepelte a bajnoki címet több tízezer milanista

2011.05.15. 10:00 Unimuck

Az AC Milan tegnap hivatalosan is átesett a bajnokavatáson, a Cagliari 4-1-es legyőzése után hatalmas ünneplés közepette a Rossoneri megkapta a bajnoknak járó trófeát. A csapat trénere, Massimo Allegri edzői karrierje első Scudettóját nyerte meg és elmondása szerint, még sohasem érzett az ünneplésen átéltekhez hasonlót.

A Milan nyitott tetejű busszal indult útnak az esti találkozó helyszínére, érintve Milánó nevezetesebb pontjait, ezzel már délután megkezdve a hajnalig tartó ünneplést. A Dóm téren 50 ezer Rossonero köszöntötte a bajnokcsapatot. 

 

"Csodálatos volt számomra, ez volt az első alakalom, hogy ilyet átéltem. Csodálkoztam és egyben lenyűgözött a látvány. A legjobb módját szerettük volna megtalálni annak, hogy a bajnokság végén a csapat, a szurkolók és az elnök is együtt ünnepeljen. Azt hiszem sikerült." - nyilatkozta Allegri. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr132904751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása