Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hibázási lehetőség nincs, a Laziónak le kell győznie a Genoa-t

2011.05.14. 14:11 Unimuck

A Lazio 2007 után ismét a Bajnokok Ligájába vágyik, noha utóbbi két BL szereplése során a római klub nem vitézkedett túl fényesen. A 2003/2004-es és a 2007/2008-as idényben is csoportja utolsó helyén végzett és esett ki a legrangosabb európai kupasorozatból, ám most esélyt kaphat a javításra. Azonban a Laziónak már nem csak a saját kezében van a sorsa, az Udinese és a Roma botlására is szüksége lenne, mindenesetre ma a Genoa-t le kell győznie hazai pályán ahhoz, hogy álmai egyáltalán valóra válhassanak.

Az előző fordulóban vérre (BL-re) menő csatában maradtak alul a Sasok az Udinesével szemben, nehéz helyzetbe sodorva ezzel magukat, ugyanis két fordulóval a bajnokság vége előtt 2 pontos előnyre tett szert velük szemben az északi gárda, ráadásul a városi rivális Roma is megelőzte őket a tabellán. Ahhoz, hogy a Lazio ismét közel kerüljön a 4., BL-selejtezőt érő helyezéshez, hazai pályán le kell győznie a tabellán 10. pozíciót elfoglaló genovai együttest, és csak reménykedhet, hogy a folytatásban az Udinese a Chievo, a Roma pedig a Catania otthonában pontokat hullajt.

A Lazio nincs túl jó formában, utóbbi 3 találkozóján - ami nem mellesleg egytől-egyig rangadó volt - 3 vereséget szenvedett, míg a Genoa legutóbbi 5 összecsapásából 9 pontot gyűjtött.

Januárban a Genoa - Lazio mérkőzésen gól nélküli döntetlen született a Marassiban, ám a két csapat azt megelőző találkozóin zsinórban három Biancocelesti diadalt láthattunk.

A hazaiak mestere, Edy Reja nem számolhat Dias, Brocchi és Kozak játékával eltiltásuk mitt, míg a sérült Diakité is biztosan lemarad a mai találkozóról. A vendégek részéről Scarpi és Kaladze sérülés, Mesto eltiltás miatt nem léphet pályára. 

 

LAZIO - GENOA

18:00, Stadio Olimpico - Róma

Várható kezdők:

Lazio: Muslera, Lichtsteiner, Biava, Stendardo, Scaloni, Ledesma, Matuzalem, Mauri, Hernanes, Sculli; Zarate

Genoa: Eduardo, Rafinha, Dainelli, Moretti, Criscito, Rossi, Kucka, Milanetto, Konko, Floro Flores, Palacio

Szólj hozzá!

Címkék: lazio lazio genoa

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr632902703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása