Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bastos - A Juventushoz akarok szerződni

2011.05.14. 12:15 Unimuck

Michel Bastos, az Olympique Lyon balszélsője nyilvánosan is kijelentette, a Juventushoz szeretne igazolni. A torinói klub által hónapok, sőt évek óta kerülgetett játékost már tavaly le akarta igazolni a Bianconeri, ám akkor nem zárultak sikerrel a felek közötti tárgyalások, de most, hogy a brazil játékos kész a klubváltásra és kifejezetten Torinóba vágyik, megnőttek a Zebrák esélyei a remek képességekkel rendelkező labdarúgó megszerzésére.

"Bevallom, óriási megtiszteltetés számomra a Juventus érdeklődése. Úgy érzem eljött az idő, nekem és a családom számára is, hogy más közegbe kerüljünk. Azt is tudom, hogy még két év van a jelenlegi szerződésemből és csak akkor hagyom el a klubom, ha az nekik és nekem is megfelelő ajánlattal kecsegtet." - kezdte mondandóját a 27 éves játékos. 

A Bianconeri már biztosan lemarad a következő évi Bajnokok Ligája küzdelmekről és az Európa Ligás szereplésre is igen kicsi az esélye.

"Európai kupasorozat nélkül is a Juventus az Juventus, és ismétlem, eljött az idő, hogy klubot váltsak."

"Franciaországon belül máshol nem tudnám elképzelni magam. Az álmom, hogy Olaszországban vagy Spanyolországban játsszam. Számomra a Premier League és a Bundesliga nem vonzó. Azt szeretnénk a feleségemmel, ha a kisfiúnk, Lucas egy latin országban nőne fel." - zárta nyilatkozatát Bastos.

Marotta készítheti az ajánlatát a brazilért, ez a transzfer már szinte csak a matekon múlik.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus mercato bastos

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr542902862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása