Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hiába a City offenzívája, Ibrahimovic ügynöke szerint Zlatan nem mozdul Milánóból

2011.05.12. 10:24 lupetto

 A Radio Radio-nak nyilatkozva üzent Manchesterbe Mino Raiola ügyfele, Zlatan Ibrahimovic ügyében, miután az angolok trénere Roberto Mancini heves udvarlásba kezdett a csatár irányába. Az ügynök előbb biztosította a kékeket milyen remek döntést hoztak amikor Zlatanra esett választásuk, majd alaposan lehűtötte őket, kijelentvén a svéd nem óhajt távozni Milánóból.

"Zlatan nem csak technikai tudását, hanem győztes mentalitását is magával vinné Manchesterbe, mellyel tökéletesen tisztában van a City edzője is, miután dolgoztak már együtt az Internél. Mielőtt a svéd csatlakozott a klubhoz az nem nyert semmit, aztán láthatják mi történt ezután."

"Ibra jelenthetné a következő lépcsőt a Citynél, de nem velem kell beszéljenek ez ügyben, hanem Adriano Gallianival."

"Mindenesetre nem gondolom, hogy könnyű lenne őt távozásra bírni, mert tudom, hogy maradni akar Milánóban. Európában is szeretne csúcsra érni a Milannal."

Szólj hozzá!

Címkék: milan ibrahimovic manchester city

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr632897230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása