Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cigarini visszatérhet Nápolyba

2011.05.11. 18:00 Unimuck

Luca Cigarini, a Sevilla Nápolyból érkezett kölcsönjátékosa visszatérhet volt csapatához, miután az Andalúz együttes nem kívánja kifizetni érte a szerződésben rögzített 7 millió €-s vételárat. A 24 éves olasz középpályás 2010 nyarán került a spanyol együtteshez, ahol térdsérüléséig kiváló teljesítményt nyújtott, ám a felépülése után nem tudott visszakerülni a kezdőbe.

"Beszéltem a Sevilla vezetőivel és megerősítették, hogy nem kívánják megvásárolni Cigarinit. Ő visszatér a Napolihoz, aztán meglátjuk hogyan tovább. Nem tudom még, hogy végül marad-e vagy máshová igazol." - nyilatkozta a játékos menedzsere, Giovanni Bia.

 Cigarinire jóideig Andrea Pirlo utódjaként tekintett a legtöbb olasz szakember, ám az utóbbi néhány hónap kétségkívül nem tett jót pályájának. A korábban a Milannal is szóbahozott középpályás iránt azonban hazájában továbbra is töretlen a bizalom, neve több olasz klub kívánságlistáján is ott szerepel.

 

Szólj hozzá!

Címkék: napoli mercato cigarini

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr732895632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása