Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Gattuso videója kicsapta a biztosítékot

2011.05.10. 18:34 MatteoMessina

Az Inter edzője, Leonardo magyarázatot vár Gattusotól, miután az AC Milan középpályása nem éppen finom szavakkal illette őt a milanisták egy csoportjával, miközben a 18. Scudetto megszerzését ünnepelték. Tudvalevő, hogy a kék-feketék mestere mai napig ezer szállal kötődik a Milanhoz, annak idején játékosként, majd a tavalyi szezonban edzőként szolgálta a rossonerit. Sokan árulónak tartják, amiért télen elvállalta az Inter irányítását.

Leonardo kíváncsian várja a Milan, és természetesen Gattuso álláspontját az üggyel kapcsolatban.

Az eset mellet Massimo Moratti, az Internazionale elnöke sem ment el szó nélkül: „Leonardo zaklatott emiatt. Az eset magáért beszél, ez nem a Milant jellemzi, hanem az adott embert. Ennek ellenére nincs vita, a túlzott ünneplés mámorában történnek ilyen dolgok. Normális, hiszen nagyon hosszú idő telt el azóta, hogy legutoljára ünnepelhettek.” Szúrt oda egy kicsit Moratti a városi riválisnak.

A Milan elnöke szerint nem kell ebből drámát csinálni. „Nem láttam a felvételt, de azt gondolom, hogy egy megbocsátható bűnről van szó.” Nyilatkozta Adriano Galliani.

forrás: football-italia.net

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo milan inter gattuso

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr462893704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása