Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Del Piero: Ez a döntetlen jól jellemzi a szezonunkat

2011.05.10. 15:51 MatteoMessina

Miután a Juventus élő legendája meghosszabbította egy évvel a szerződését múlt héten, reménykedett, hogy idén még lesz mit ünnepelni. Azonban a tegnap esti Chievo elleni döntetlen a legvérmesebb Juve szurkolókat is elhallgattatta. Nem hogy a BL indulás, de még az Európa Ligában való részvétel is távolinak tűnik, két fordulóval a bajnokság vége előtt.

 

 

 A zebrák csapatkapitánya, Alessandro Del Piero a mérkőzés után hangot adott véleményének: "Meglehetősen elkényelmesedtünk a második gólunk után. Sajnos a kisebb áramszünetért nagy árat kellett fizetnünk, a mérkőzés végén már bármelyik oldalra billenhetett volna a mérleg. Ez a döntetlen össze is foglalja a szezonunkat. Valamikor jobban játszunk, van hogy nem tudjuk kihozni magunkból azt, amire képesek vagyunk. Valami minden bizonnyal hiányzik, ha tudnánk mi az, akkor már egyenesbe hoztuk volna a dolgokat. Most mérgesek és csalódottak vagyunk amiért lemaradtunk a Bajnokok Ligájáról, de koncentrálnunk kell, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a maradék két meccsünkből és legfőképpen a következő szezonból."

Alex utolsó mondata jól tükrözi, hogy a Juventus már a következő szezonra gyúr. Ennél már csak jobb lehet, legalábbis merik remélni a juventinok.

 

Forrás: Footballpress.net

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a del piero

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr812893289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása