Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

5 év után ismét Nápolyban szerepelhet a Squadra Azzurra; ellenfél a Világ- és Európa-bajnok spanyolok

2011.05.07. 13:00 Unimuck

Augusztus 10-én Olaszországba látogat a jelenlegi Világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott. Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) még nem döntött a lebonyolítása helyszínről, de nagy esély van arra, hogy végül a nápolyi San Paolo stadionban kerül megrendezésre a barátságos mérkőzés. 

"Olaszország hamarosan visszatér a San Paolóba!" - jelentette ki a szövetség főigazgatója, Antonello Valentini.

"Az augusztus 10-i, Spanyolország elleni mérkőzésnek egy fontos helyszínre van szüksége. Nápoly az egyik lehetséges város, de meg akarjuk vizsgálni az összes lehetőséget mielőtt döntünk."

A Squadra Azzurra utoljára Európa-bajnoki selejtezőn 2006. szeptember 2-án, Litvánia ellen (1-1) lépett pályára a San Paolóban 60 ezer néző előtt.

Nápoly visszakerül a futball térképére, miután a csapat várhatóan a dobogón fog végezni, melynek köszönhetően a Bajnokok Ligájában indulhat jövőre. 

"A bajnokság nagyon izgalmas, jól teljesít a Napoli, ami nem csak a csapatnak vagy az edzőnek köszönhető, hanem az egységes klubnak. Az elnök, Aurelio De Laurentiis nagyszerű munkát végez és jelentős befektetéseket hajt végre. A labdarúgás szerelmesei boldogok lehetnek, hogy a Napoli a Bajnokok Ligájában fog indulni." - zárta nyilatkozatát Valentini.

2 komment

Címkék: squadra azzurra

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr392884439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

artemisia annua 2011.05.07. 15:23:34

de jó, expert kis meccs lesz!

il_ 2011.05.07. 15:44:51

@artemisia annua: ezt a szót sokáig kerestem volna :D
süti beállítások módosítása