Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Capello a Milan-t dícsérte

2011.05.05. 15:45 Unimuck

Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello edzői karrierjének kezdetét jelentő AC Milan idei teljesítményét méltatta. Az olasz tréner kitért a Rossoneri átigazolási stratégiájára és a klub mesterének, Massimo Allegri rátermettségére is.

"Ügyesen ténykedik a Milan a játékospiacon. Ibrahimovic és Robinho megszerzése remek húzás volt. Aztán Nesta felépült sérüléséből, majd nagyon helyesen Cassanót és Van Bommelt is a klubhoz csábították." - kezdte a Corriere della Sera-nak tett nyilatkozatát a 64 éves szakember.

Capello edzői pályafutása során a milánóiak két fenegyerekével, Ibrahimoviccsal és Cassanóval is együtt dolgozott, így tisztában van mindkét játékos tulajdonságaival. 

"Nincsen igazán különösebb probléma Ibrával. A legrosszabb tulajdonsága talán az, hogy képtelen veszíteni. Cassano pedig egy olyas valaki, aki mindig játszani akar, bármi áron."

A volt Milan tréner megemlítette Massimo Allegri remek teljesítményét is, aki az első, San Siróban töltött évében nagy valószínűséggel bajnoki aranyra vezeti csapatát.

"Allegri bebizonyította edzői intelligenciáját. Ő már tudja, ahhoz, hogy nyerni tudj, tudnod kell hogyan védekezz. Ezt a játékosokkal is sikerült megértetnie, továbbá képes volt remek hangulatot teremteni a csapaton belül." - zárta mondandóját Capello.

Szólj hozzá!

Címkék: milan capello

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr522879770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása