Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milito a múlt, Pazzini a jelen és a jövő?

2011.05.02. 10:26 lupetto

 Senki sem gondolta volna egy évvel ezelőtt, hogy eljöhet az a pillanat, amikor Diego Milito kegyvesztetté válik az Internél, de hosszú hónapok szenvedése után elérkezett az idő, hogy véglegesen a kispadra szoruljon a tavalyi év hőse.

Milito nem ugyanaz már, mint aki tavaly saját hátán vitte az együttest mindhárom színtéren, talán a jóllakottság, talán a nyári VB, talán gyakori sérülések állhatnak a háttérben, de tény, az argentín képtelen az elvárt szinten teljesíteni.

Adós maradt e szezonban nem csak a gólokkal, de a jó teljesítménnyel is, s gyenge formája különösen szembetűnő Giampaolo Pazzini hétről-hétre mutatott teljesítménye fényében.

Az olasz támadó dinamikus, gólveszélyes játéka Milito korábbi éveit idézi a jelenben, a Samptól érkezett csatár fordulóról-fordulóra hozza azt, amit Militótól láthattunk a nem is oly távoli múltban.

Pazzinié tehát a jelen és eddig évei alapján jósolhatóan a jövő is, míg az utóbbi hónapokat mérlegre téve úgy tűnik, Milito már csak a múltban Milánó hercege. Érdemes lenne tehát lassan feltenni a kérdést, vajon nem lenne-e észszerű útjára engedni a tavalyi szezon hősét? Hátha az új impulzusok lökést adnak Milito számára, még legalább egy felejthetetlen szezonhoz hozzásegítve a támadót, míg Pazzinire el lehetne kezdeni építeni hivatalosan is a jövő támadósorát.

1 komment

Címkék: inter milito pazzini

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr752871204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MatteoMessina 2011.05.02. 10:44:25

Ez talán kicsit összetettebb kérdés. Eleve két teljesen különböző stílusú támadó. Militi ha formában van, akkor nagyon jó az összjátékban, kombinatív, ötletes. Pazzini ezzel ellentétben igazi lesipuskás befejező csatár, akit ha nem szolgálnak ki, akkor gyakorlatilag semmit nem tud hozzátenni a játékhoz. Ha jön nyáron Tevez/Sanchez az Interhez, nem biztos, hogy helye lesz Pazzininek a kezdőben. Ettől függetlenül tény, Militot már nem biztos, hogy erőltetni kellene az Internek. Az igazsághoz pedig hozzátartozik, hogy Pazzini 40 nap után talált be újra.
Lehet úgy látszik, mintha Pazzo gólt támadnám, de amúgy nekem nagy kedvencem személy szerint.
süti beállítások módosítása