Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ancelotti sorsa a szezon végén dől csak el

2011.04.29. 19:59 lupetto

 Romahoz közeli források szerint DiBenedetto egy utolsó kísérletet készül tenni Carlo Ancelotti klubhoz csábításának ügyében, s miközben a hír hallatán újraindultak a találgatások, a Chelsea jelenlegi trénere is a mikrofon elé állt. Az ANSA-nak adott interjújában igyekezett tisztázni a jövője kapcsán felmerült kérdéseket, de ezzel inkább csak még több bizonytalanságot keltett maga körül.

"Még további egy évig szerződés köt a Chelseahez, de az egyértelmű, hogy mint minden klubnál, itt is az eredményesség lesz a döntő a megítélésemmel kapcsolatban. Szívesen folytatnám, de egy találkozó keretében majd döntünk minderről. Leülünk tárgyalni és átbeszéljük a helyzetet, ha pedig nem sikerül, hát majd találunk más megoldást." - fogalmazott sejtelmesen az 51 éves szakember.

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea roma milan ancelotti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr862865322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása