Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Milan Ganso és Farfán ügynökével tárgyalt

2011.04.27. 21:26 lupetto

  Sűrű nap áll a Milan vezetősége mögött, hiszen előbb a milánói klub legfőbb képviselői Ganso itáliai ügynökével tartottak jó három órás megbeszélést a brazil jövőjével kapcsolatban, majd rá nemsokkal a Schalke 04 játékosának, Farfannak managere is tiszteletét tette a Rossoneri főhadiszállásán.

A cél milánói részről egyértelmű, a következő szezonra BL győztes csapatot építeni, ebben pedig a két játékos érkezte nagy segítségére lehetne Allegrinek.

A sajtó összegzése szerint mindkét kiszemelt kapcsán jól alakult a mai nap, komoly esély mutatkozik a két dél-amerikai megszerzésére. A brazil jövője ugyan még némiképp kérdőjeles, a játékos maga sem tudja klubot vált-e idén nyáron, azonban amennyiben e mellett dönt, úgy szinte biztosan a vörös-feketéket választja majd. Klubhoz közeli források szerint egyedül a játékos vételára okozhat némi problémát, a milánóiak ugyanis maximum 25 millió eurót áldoznának a fantasistára, amit nem biztos hogy jelenlegi egyesülete elég meggyőzőnek talál majd. Mindenesetre ha százalékos tippben szeretnénk kifejezni a játékos érkeztének valószínüségét, úgy 55%-ot tippelnek a klubbal szorosabb kapcsolatot ápoló elemzők.

A perui esetében a szándék mindkét félnél adott, egyelőre a lehetőségeket vizsgálta a két érintett képviselője, azaz tárgyalásuk egyszerű érdeklődésből egy komolyabb szakaszba lépett.

Szólj hozzá!

Címkék: milan mercato ganso farfán

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr332860560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása